Enter your keyword

O nama

O nama

Metalac


Kao kompanija koja je proizvela na stotine hiljada suvenirskih lončića za neke daleke zemlje, Metalac je kreirao svoju prvu liniju suvenira sa naslovom “Priče iz Srbije”, koja je upravo izašla na tržište. Inspirisana je živim kulturnim nasleđem, oličenim u tradicionalnoj veštini izrade ćilima. Metalčev suvenirski program prate pažljivo osmišljene priče o tome šta odabrani motivi znače u kulturi i tradiciji nekadašnje i savremene Srbije. Ove posudice tako postaju ne samo suvenir, poklon, deo kolekcije, ili jednostavno koristan predmet u svakodnevnom životu – već i poučna uspomena, kojoj se uvek možete vratiti preko QR koda na samoj posudi.

Uspešna priča duga više od 60 godina!

Kada se spoje 60 godina iskustva, savremena tehnologija i najkvalitetniji materijali dobije se posuđe koje koriste milioni domaćica širom Evrope i sveta. Metalac je jedan od najboljih proizvođača posuđa u Evropi. 70% proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima u 25 zemalja širom sveta, najviše u zemlje EU i Rusiju. Oko 6 miliona posuda svake godine nađe put do kupaca širom sveta.

U našoj proizvodnji najzastupljenije je emajlirano posuđe koje daje mogućnost neograničenih kombinacija. Odlikuju ga širok spektar formi, dimenzija, boja i dekora. U mogućnosti smo da kombinujemo preko 500 različitih oblika i veličina, preko 250 različitih boja emajla i dekora, veliki izbor montažnih elemenata koji mogu biti metalni, bakelitni i plastični. Pored emajliranog, proizvodimo i posuđe sa nelepljivim premazima na aluminijumu i čeliku, kao i inox posuđe.

Vođeni vizijom potpunog ispunjenja potreba i očekivanja naših kupaca, ključ trajanja je kvalitet proizvoda koji obezbeđujemo za tržište. Sve je podržano sertifikatima za integrisani Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 i Sistem menadžmenta zaštite životne sredine ISO 14001:2015.

Zavirite u našu radionicu gde magija nastaje